Замовити

Новини

Новий верстат Lynx XG600 для шліфування виробів з кварцу та кераміки

Lynx XG600 — горизонтальний токарний центр, оснащений потужним двигуном і шліфувальним шпинделем: ідеальне обладнання для операцій, що потребують високої точності обробки!

Компанія Doosan Machine Tools представляє новий верстат Lynx XG600, який ідеально підходить для шліфування кварцових і керамічних матеріалів, які використовуються в процесі виробництва напівпровідникових пластин.

Модель Lynx XG600 демонструє високий рівень точності і стабільної продуктивності з максимальним діаметром обробки — 600 мм.

Шліфувальний шпиндель зі швидкістю обертання 5 000 об/хв забезпечує легку обробку деталей з кварцу і кераміки. Завдяки своїм характеристикам, даний верстат також можна використовувати для абразивної обробки заготовок з металу з високими термостійкими властивостями (при цьому відсоток браку буде мінімальним).

Міцна конструкція для навантажених робіт

Lynx XG600 характеризується жорсткою конструкцією осі Х, яка витримує велике навантаження на шліфувальний шпиндель. Крім того, в момент його обертання, передбачена можливість вимірювання і регулювання швидкості обробки, з можливістю перевірки поточного кроку в будь-який момент часу. Інтегрована конструкція станини підвищеної жорсткості і стабільна напрямна осі подачі зводять до мінімуму ризики вібрації і теплового розширення.

Нова модель забезпечує допуск позиціонування -0,01 мм ~ + 0,01 мм, тобто, максимально можливий рівень точності, який дозволяє виконувати шліфування аж до чистових операцій.

Збільшений термін служби верстата і просте видалення осаду

У верстаті Lynx XG600 реалізована ефективна система видалення осаду (масла, змішаного з кварцовими, металевими частинками і абразивом). Конструкція резервуара з охолоджувальною рідиною прямолінійного типу, без виступаючих внутрішніх елементів, також спрощує цей процес. Щітки і герметичний захист направляючих повністю запобігають потраплянню кварцового або керамічного пилу в зону напрямних, підвищуючи ресурс роботи обладнання.

Зручність експлуатації та додаткові можливості

Доступ для легкої зміни заготовки та інструменту досягається за рахунок широкого дверного отвору (650 мм) і просторої внутрішньої робочої зони.

Завдяки додаванню осі C головного шпинделя, в процес обробки також може бути включено виконання отворів і пазів по діаметру окружності (опція). Раніше такі операції можна було виконувати тільки на обробних центрах.

Переваги моделі Lynx XG600:

  • ідеальне рішення для шліфувальних робіт
  • оптимальна і стабільна конструкція підходить для обробки кварцових кілець
  • широкий дверний отвір забезпечує легкий доступ до заготовок і інструменту
  • захист від попадання осаду і охолоджуючої рідини в зону напрямних
  • проста утилізація осаду

Основні технічні характеристики моделі Lynx XG600

ОписОд. вим.Lynx XG600
Максимальний діаметр обробкимм600
Максимальна довжина обробкимм100
Тип інструментального хвостовикаBT40
Швидкість шліфувального шпинделяоб/хв5000
Швидкість шпинделяоб/хв500 {2500}

 Для отримання додаткової інформації щодо моделі Lynx XG600, яка спеціально призначена для стабільного шліфування кварцових і керамічних матеріалів, необхідних для виробництва напівпровідникових пластин, зверніться до офіційного представника DOOSAN в Україні — компанії ВаріТек.

Компанія ВаріТек — ексклюзивний дистриб’ютор DOOSAN MACHINE TOOLS CO., LTD в Україні більше 10 років.

Кращий сервіс верстатного обладнання в Україні.
«Клієнту потрібна деталь належної якості та з найкращою собівартістю, а не просто верстат» — такий наш підхід до завдань партнерів.