Замовити

Новини

ОБРОБНІ ЦЕНТРИ DVF 4000: компактність, універсальність, автономність

5-осьові ОЦ DVF 4000 призначені для виробників компонентів, що бажають за один установ обробляти з високою точністю деталі найрізноманітнішої конфігурації.

Ці верстати, конструкція яких розроблена з урахуванням передових технологій, піднімуть вашу продуктивність на абсолютно новий рівень. Поставляються готовими до роботи в автоматичному режимі.

Кожному виробнику, який використовує механообробку як основний технологічний процес, хочеться мінімізувати час на установ­ку та переустановку заготовок. Саме тому, передусім, компанія DN Solutions розробила популярне сімейство вертикальних 5-осьо­вих обробних центрів (OЦ) DVF. Серія DVF складається з компактних мо­делей 5-осьових верстатів із ЧПК, що призна­чені для одночасної обробки деталі з п’яти сторін.

Особливості обробних центрів серії DVF:

  • простота експлуатації
  • висока точність
  • багатозадачність
  • стабільність роботи.

Технічні характеристики:

    • високошвидкісний шпиндель 12000/18000 об/хв
    • 2-осьовий похилий стіл від Ø400 мм до Ø800 мм
    • функція точіння: DVF 6500T / DVF 8000T
    • шпиндель із високим крутним моментом 426 Нм: DVF 8000T/50.

Висока точність: автоматичний пристрій прив’язки інстру­мента та система охолодження шпинделя входять до стандартної комплектації. Інтегровані системи термічної компенса­ції для шпинделя та станини.

Зручність експлуатації: інструментальний магазин містить до 120 інструментів, а автоматичний змінник палет скорочує час простою, підвищуючи продук­тивність завдяки виконанню операцій заван­таження заготовок і вивантаження деталей під час роботи верстата.

Новий 5-осьовий обробний центр DVF 4000

DVF 4000 — «молодший брат» уже добре відомих верстатів серії DVF, до якої входять моделі DVF 5000/6500/8000/8000T, а також DVF 8000Т/50 та 8000/50. Ідеальна модель для підприємств, яким потрібна 5-осьова обробка практично всіх деталей, що виготов­ляються в даний момент, за кілька операцій і налагоджень. Це дозволяє їм підвищити ефек­тивність і якість продукції, що випускається.

Спеціально розроблений 5-осьовий об­робний центр DVF 4000 у стандартній комп­лектації оснащений шпинделем із прямим приводом потужністю 18,5 кВт, швидкістю обертання 12 000 об/хв і крутним моментом 118 Нм.

Система керування FANUC 31i-b5 Plus забезпечує управління одночасною обробкою по п’яти осях, надаю­чи можливості для виробництва деталі навіть найскладнішої форми.

Точність: для забезпечення жорсткості при заданій швидкості ОЦ серії DVF оснащені роликовими напрямними LMG і вбудованим поворотним столом діаметром 400 мм. Поворотний стіл спроєктований таким чином, щоб забезпечи­ти простоту використання та неперевершену ефективність роботи, зводячи до мінімуму пе­решкоди при обробці деталі.

Для максимально точного позиціонуван­ня та повторюваності верстати оснащено трьома лінійними (X, Y і Z) і двома поворотни­ми осями (B і C). Щоб мінімізувати нагрівання шпинделя, передбачено масляне охолодження та кон­троль його температури. Для автоматично­го розрахунку теплової компенсації по осі Z збираються дані в режимі реального часу від шести датчиків, розташованих у різних части­нах верстата.

Універсальність: автоматичний пристрій подачі заготовок (AWC) дозволяє суттєво підвищити продук­тивність. Залежно від комплектації він осна­щений вісьма або дванадцятьма палетами, призначеними для переміщення заготовок у робочу зону в автоматичному режимі. Крім того, зміна інструменту відбуваєть­ся також в автоматичному режимі. Для цьо­го кожний верстат серії DVF комплектується спеціальним пристроєм на 40 інструментів, оснащеним сервоприводом. І DVF 4000 не є виключенням. Завдяки цьому ви зможете використовувати більше інструменту для обробки різноманітних за конфігурацією де­талей. Для ще більшої економії часу доступні також магазини на 60 і 120 інструментів.

Якщо ви вже експлуатуєте 3-осьовий вер­тикальний верстат з модернізованим пово­ротним столом, то 5-осьовий DVF 4000 може бути йому економічною альтернативою. Він спеціально розроблений для максимально продуктивної обробки. Безумовною перева­гою є компактність конструкції, що дозволяє встановлювати верстат на невеликих майдан­чиках, особливо там, де площа приміщення обмежена або має високу вартість.

Щоб довідатися більше про DVF 4000 або інші інноваційні продукти DN Solutions, зверніться до офісу компанії ВаріТек:

+380 56 790-84-21,

+380 56 790-84-22, +380 67 389-43-80

info@varitec.com.ua | varitec.com.ua

На сьогоднішній день компанія ВаріТек поставила на ринок України вже близько 800 верстатів DN Solutions (DOOSAN)

Компанія Варітек – ексклюзивний дистриб’ютор DN Solutions Co., Ltd. (DOOSAN MACHINE TOOLS) в Україні понад 16 років. Найкращий сервіс верстатного обладнання в Україні.

Найкраща виставка верстатів з ЧПУ — це діючі виробничі майданчики та незалежні відгуки про експлуатацію! Шановні машинобудівники! Щоб вибрати дійсно ефективне обладнання та правильного постачальника, недостатньо відвідати виставку, оцінити параметри верстата на папері або за словами продавця. Єдиний об’єктивний метод вибору – побувати на аналогічному вашому виробництві та отримати відгуки від колег, які довгостроково експлуатують таке саме обладнання.