Замовити

Новини

DVF 5000 II покоління — вертикальний обробний центр для одночасної 5-осьової обробки

DN Solutions представляє нову розробку: DVF 5000 другого покоління — вертикальний обробний центр для одночасної 5-осьової обробки, що підвищує продуктивність та розширює можливості до небачених раніше висот.

Будучи флагманським 5-осьовим обробним центром DN Solutions, DVF 5000 забезпечує бездоганну обробку складних форм і криволінійних поверхонь за одну установку. Вирішуючи проблеми часу, вартості та якості, властиві повторюваним процесам налаштування, він впорядковує операції, одночасно підвищуючи ефективність.

Продовжуючи успіх свого попередника, DVF 5000 другого покоління піднімає планку ще вище. Оснащений найкращою в галузі системою охолодження та стандартною компенсацією теплових переміщень, він забезпечує неперевершену точність навіть під час тривалої роботи. Міцна конструкція станини дозволяє точно обробляти заготовки вагою до 400 кг, що дає можливість виробникам з легкістю реалізовувати найрізноманітніші проекти. Інтеграція вбудованого пристрою автоматичної зміни заготовок (AWC) і круглого магазину забезпечує компактність системи автоматизації, в той час як різні опції, такі як пристрій автоматичного виштовхування інструменту, підвищують прибутковість для клієнтів.

Порівняльна таблиця DVF 5000 та DVF 5000 другого покоління.

Підвищення продуктивності завдяки приголомшливій швидкості

Завдяки приголомшливій швидкості, DVF 5000 другого покоління по-новому визначає продуктивність, демонструючи значно вищі швидкості подачі по осях X, Y і Z, які вдвічі перевищують швидкість його попередника, що досягається за рахунок прискорення та сповільнення на 0,4g. Крім того, швидкість обертання по осях B і C збільшилася на 25% і становить 25 об/хв, при цьому час переходу від інструмента до інструмента (T.T.T) становить 1,3 секунди, тоді як час переходу від стружки до стружки (C.T.C) — 3,8 секунди, що робить його на 28% швидшим за попередника. Цей значний прогрес характеризує DVF 5000 другого покоління як найпродуктивніший верстат у своєму класі.

Крім того, DVF 5000 другого покоління тепер поставляється в стандартній комплектації зі шпинделем зі швидкістю 15000 об/хв, що підвищує його універсальність і продуктивність. Оснащений високошвидкісним шпинделем підвищеної жорсткості та міцним столом зі стійкою конструкцією, він забезпечує бездоганну якість поверхні, полегшуючи обробку широкого спектру матеріалів, від алюмінію до складних для різання металів, таких як титан, інконель та CoCr (кобальт-хром). Більше того, вбудований шпиндель зі швидкістю обертання до 20000 об/хв підвищує точність обробки, дозволяючи виконувати чистову обробку поверхонь і складну 5-осьову контурну обробку. Додатково, використання шпинделя з високим крутним моментом (макс. 230 Нм) дозволяє обробляти вкрай важкооброблювані матеріали, що ще більше розширює його можливості.

Вдосконалена компенсація теплових переміщень і точність

DVF 5000 другого покоління пропонує ретельно спроектовану симетричну конструкцію, розроблену для запобігання будь-яким деформаціям. Для зменшення тепловиділення на осях обертання та подачі в ньому інтегровано кілька охолоджувальних блоків, стратегічно розташованих у ключових місцях механізму, включаючи шпиндель, вісь подачі та поворотний стіл. Інтелектуальна функція компенсації теплових переміщень у стандартній комплектації гарантує бездоганну точність навіть під час тривалих циклів обробки. Крім того, вбудовані в шпиндельну головку, колону та станину активні датчики ретельно відстежують теплові переміщення протягом усього процесу обробки, автоматично підлаштовуючись для мінімізації теплового розширення та деформації.

Підвищуючи продуктивність і стабільність обробки, верстат DVF 5000 другого покоління оснащений високошвидкісним сервоприводом в якості стандартної функції. Високоміцні та точні роликові напрямні LM, здатні витримувати максимальне навантаження до 400 кг, забезпечують стабільну продуктивність обробки. Високоточний механізм обертання осей В і С з точністю до 0,0001 ° гарантує виняткову точність. Для додаткової точності опціональна система інтелектуальної кінематичної компенсації IKC (Intelligent Kinematic Compensation) успішно компенсує похибки центру осей обертання, пом’якшуючи відхилення форми заготовки з точністю і плавністю.

Оновлена гнучкість обробки

Токарний верстат DVF 5000 другого покоління має розширені можливості з обробки, забезпечуючи більшу гнучкість завдяки збільшеним розмірам заготовки та затискного інструменту. Завдяки розміру столу Ø630 x 450 мм і максимальному розміру заготовки Ø600 x H500 мм, він відрізняється значним збільшенням розміру столу на 26% і суттєвим розширенням максимальної зони обробки на 32%. Таке вдосконалення відкриває двері для широкого спектру галузей промисловості, задовольняючи потреби у виробництві різноманітних деталей, від складних, високоточних медичних компонентів до малих і середніх деталей, необхідних для автомобільної, аерокосмічної та напівпровідникової галузей.

Додаткові можливості переміщення DVF 5000 по осях X, Y і Z, які тепер становлять 650 мм, 520 мм і 480 мм відповідно, збільшені на 20%. Цей розширений простір дозволяє легко інтегрувати пристрої автоматизації для завантаження і розвантаження деталей, що ще більше підвищує операційну ефективність і універсальність.

Компактні рішення для автоматизації

DVF 5000, що позиціонується як найкращий вибір для компактної роботи, встановлює стандарт для спрощених можливостей автоматизації. Підвищуючи її рівень, верстат DVF 5000 2-го покоління оснащений простою в установці та експлуатації системою AWC — круглим магазином, що забезпечує автономну роботу в режимі 24/7/365, вміщуючи до 40 заготовок. Важливо, що система AWC легко інтегрується з попереднім поколінням, забезпечуючи сумісність і легкість переходу на інше обладнання.

Покращені можливості для комфорту оператора

Універсальний верстат DVF 5000 другого покоління пропонує користувачам гнучкість у виборі та застосуванні ЧПК від FANUC, HEIDENHAIN та SIEMENS, кожна з яких оснащена найсучаснішими технологіями ЧПК. Він може похвалитися прискореною швидкістю обробки даних і ПЛК (програмований логічний контролер), починаючи від програмування та перевірки програм і закінчуючи налаштуванням верстата та власне обробкою. ЧПК FANUC вирізняються системою запобігання зіткненням (CPS), яка активно відстежує внутрішні елементи, інструменти та вузли подачі осей у режимі реального часу, щоб запобігти потенційним зіткненням і запобігти пошкодженням.

Основні технічні характеристики Одиниця вимірюванняDVF5000 II
Максимальна швидкість обертання шпинделяоб/хв15000 (20000)
Максимальна потужність шпинделякВтCUFOS — 18,5 (37)
TNC640/TNC18 — 17 (30)
Sinumerik One — 16,5 (30)
Максимальний крутний момент шпинделяНмCUFOS — 118 (230)
TNC640/TNC18 — 108 (230)
Sinumerik One — 79 (230)
Тип інструментуISO #40
Переміщення по осях X/Y/Zмм650/520/480
Місткість інструментального магазинушт.барабанного типу — 30 (40)
ланцюгового типу — 60/120
Габарити столумм630х450
Габарити верстатамм2867х2795х2347
Система ЧПКCUFOS /
TNC640/TNC18 /
Sinumerik One

До того ж, верстат покращує доступ оператора завдяки переміщенню вікна магазину для налаштування інструменту вперед, що спрощує його роботу. Для полегшення безперешкодної заміни інструменту встановлено пристрій автоматичного виведення інструменту, а зменшена відстань між оператором і центром столу спрощує установку заготовки. Покращення процесу видалення стружки досягається завдяки встановленню шести сопел змащувально-охолоджувальної рідини на передній частині шпинделя, що сприяє охолодженню та відведенню стружки під час обробки, а також промивної форсунки на станині верстата для мінімізації накопичення стружки. Підтвердженням екологічної відповідальності є те, що DVF 5000 другого покоління оснащений консистентним змащенням в якості стандартної функції, що зменшує споживання масла і робить його більш безпечним для навколишнього середовища обробним центром.

Щоб довідатися більше про DVF 5000 другого покоління або інші інноваційні продукти DN Solutions, зверніться до офісу компанії ВаріТек:

+380 56 790-84-21,

+380 56 790-84-22, +380 67 389-43-80

info@varitec.com.ua | varitec.com.ua

На сьогоднішній день компанія ВаріТек поставила на ринок України вже близько 800 верстатів DN Solutions (DOOSAN)

Компанія Варітек – ексклюзивний дистриб’ютор DN Solutions Co., Ltd. (DOOSAN MACHINE TOOLS) в Україні понад 16 років. Найкращий сервіс верстатного обладнання в Україні.

Найкраща виставка верстатів з ЧПУ — це діючі виробничі майданчики та незалежні відгуки про експлуатацію! Шановні машинобудівники! Щоб вибрати дійсно ефективне обладнання та правильного постачальника, недостатньо відвідати виставку, оцінити параметри верстата на папері або за словами продавця. Єдиний об’єктивний метод вибору – побувати на аналогічному вашому виробництві та отримати відгуки від колег, які довгостроково експлуатують таке саме обладнання.