Замовити

Новини

ХІІ МІЖНАРОДНИЙ ПРОМИСЛОВИЙ ФОРУМ. Підбиття підсумків

У період з 19 до 22 листопада 2013р. відбулася найбільша українська виставка обладнання та інструменту для металообробки.
На українській виставці обладнання та інструменту для металообробки «ХІІ МІЖНАРОДНИЙ ПРОМИСЛОВИЙ ФОРУМ», що пройшла у листопаді, Технічний Центр «Варіус» продемонстрував найбільшу в своїй історії експозицію сучасного обладнання з ЧПУ, металорізального інструменту, оснащення та програмних методів підготовки.
На стенді були представлені провідні світові виробники обладнання та інструменту:

GMTK Multi-Process Machining, S.A. (Іспанія) – розробляє унікальні роботизовані комплекси для обробки деталей практично будь-якої складності та габаритів за мінімальну кількість установок. Модельний ряд обладнання компанії включає такі серії верстатів: токарно-карусельні станки серії VR, токарно-фрезерні станки серії HR.

DOOSAN Machine Tools (Південна Корея) – один з п’яти найбільших у світі виробників металорізальних верстатів. Пропонує найкращі у світі рішення в серії вертикальних та горизонтальних токарних обробних
центрів, а також у виробництві 3-х, 4-х та 5-ти координатних фрезерних обробних центрів.

TaeguTec Ltd. (Південна Корея) – світовий лідер у виробництві металорізального інструменту та оснащення. Виробництво твердосплавних порошків та індустріальної продукції (твердосплавні прокатні валки, ролики, стрижні та ін.). Спеціальний інструмент та кращі технологічні рішення в галузі машинобудування.

ESPRIT (США) – САМ-система для вирішення широкого спектру задач програмування обробки виробів на верстатах з ЧПУ, надійний засіб для програмування обробки на фрезерних, токарних, електроерозійних та багатозадачних токарно-фрезерних обробних центрах.

LOCH Präzisionsbohrtechnik GmbH (Німеччина) – виробник верстатів для глибокого свердління, які використовують усі існуючі інструментальні системи: ELB, ВТА, DTS.

LINK Spa. (Італія) – до складу корпорації входить компанія IDF S.r.l. – провідний європейський виробник вимірювального інструменту та контрольно-вимірювальних приладів, а також компанія GUABO S.r.l. – один із найбільших світових виробників стрічкових пилок.

Цікаво, що кожна з восьми одиниць обладнання виробництва компанії «DOOSAN Machine Tools» демонструвалася у працюючому вигляді, виконуючи найскладніші операції точення, фрезерування, розточування, нарізування шліців та багатоосьової токарно-фрезерної обробки.

Технологами та сервіс-інженерами групи компаній Технічний Центр Варіус були представлені технологічні процеси обробки на наступних моделях:

  • DNM500 (вертикально-фрезерний обробний центр);
  • DNM500HS (високошвидкісний вертикально-фрезерний обробний центр);
  • DNM350/5AX (5-осьовий вертикально-фрезерний обробний центр);
  • PUMA400LMB (горизонтальний токарний верстат із фрезерною функцією);
  • PUMA2600LY (токарний верстат з фрезерною функцією та віссю Y);
  • PUMA3100ULY (токарний верстат з ультрадовгою станиною, фрезерною функцією та віссю Y);
  • LYNX220LM (горизонтальний токарний верстат із фрезерною функцією);
  • LYNX300M (горизонтальний токарний верстат із фрезерною функцією).

Кожен обробний центр був укомплектований інструментом компанії TaeguTec Ltd. Кожен технологічний процес був підкріплений наочною візуалізацією обробки в САМ системі ESPRIT. Окремі верстати були оснащені оснасткою таких провідних фірм як LNS SA. (Автоматичний податчик прутка), «МТ S.R.L.» (поворотна головка та приводні блоки), «SMW-AUTOBLOK Spannsysteme GmbH» (люнети, що фіксує оснащення) та ін.

Найбільш складні Технічні Завдання Замовників вирішувалися шляхом спільних нарад технологів компаній DOOSAN Machine Tools, ВаріТек та фахівців Замовників.

Як завжди, технологи компанії «ТаєгуТек Україна» представили найцікавішу експозицію металообробного інструменту, включаючи такі гучні лінійки як:

  • Ріно-Раш (Rhino Rush): нова серія високопродуктивного, але екстраекономічного інструменту в порівнянні з ISO-інструментом, завдяки малим габаритам пластин,
  • Квад-Раш (Quad Rush): 4 ріжучі кромки зі стружколомом для нарізування канавок, відрізки та розточування кільцевих канавок,
  • Голд-Раш (Gold Rush) сплави: оригінальне рішення, що виводить ріжучий інструмент TaeguTec на новий рівень.

Для підприємств, які мають у своєму складі заготівельне виробництво та службу Головного метролога, були представлені стрічкові пилки спільного італійсько-українського виробництва під брендом VariUs, а також вимірювальний інструмент, що добре зарекомендував себе в Україні, компанії IDF S.r.l. Представники компаній-виробників з Італії професійно консультували постійних та потенційних замовників.

Вперше в Україні було представлено професійне обладнання одного з двох світових лідерів з виробництва обладнання для глибокого свердління – верстати компанії Loch Präzisionsbohrtechnik GmbH. Підприємство представив Директор та власник компанії Mr. Wolfgan Loch.

Яскравим фрагментом експозиції став стенд компанії GMTK Multi-Process Machining, S.A. Зразок найскладнішої обробленої деталі «Коленвал» вагою 5 тонн наочно демонстрував можливості цього унікального обладнання з Іспанії.

Завдяки спеціальним пропозиціям щодо фінансування від керівництва Групи Компаній «ВаріУс», більшість обладнання з виставки було відправлено прямо на виробничі майданчики Замовників.


Завжди чекаємо на Вас у нашому Шоурумі, де інженери Сервісного Центру не тільки проведуть демонстрацію можливостей обладнання, а й запропонують конкретні рішення для Ваших виробничих завдань.