Замовити

Новини

Компанія DOOSAN на виставці SIMTOS 2014 у Південній Кореї

Компанія DOOSAN Machine Tools представить свій широкий модельний ряд металообробного обладнання на виставці SIMTOS (Seoul International Manufacturing Technology Show) 2014 в період з 9-13 квітня 2014 року.

Компанія DOOSAN Machine Tools представить свій широкий модельний ряд металообробного обладнання на виставці SIMTOS (Seoul International Manufacturing Technology Show) 2014 в період з 9-13 квітня 2014 року.

На виставковій площі 1800 м2 буде продемонстровано понад 30 одиниць високотехнологічного обладнання.

Компанія DOOSAN покаже на своєму майданчику 31 модель верстатів – що є найбільшою кількістю одиниць обладнання, яке коли-небудь їй виставлялося. Модельний ряд представлять:

9 токарних верстатів
1 великогабаритний вертикально-токарний ОЦ
17 фрезерних ОЦ
1 горизонтально-розточувою ОЦ
3 токарні центри швейцарського типу
Така експозиція дозволить DOOSAN продемонструвати 5-осьові ОЦ та багатофункціональні токарні центри, виробництво яких стало можливим лише завдяки використанню високих технологій, ноу-хау та багаторічному досвіду компанії DOOSAN.

На SIMTOS 2014 також будуть представлені потужні багатофункціональні токарні центри наступного покоління PUMA SMX, які поєднують у собі функції токарного та фрезерного обробного центру. Кількість видів обробки на верстатах цієї серії дозволило істотно збільшити продуктивність. Верстати PUMA SMX забезпечують найбільший діапазон фрезерування поза центром (хід по осі Y: 300 мм) у своєму класі, а їхній ергономічний дизайн дозволяє оператору найбільш ефективно та комфортно з ними працювати.

Крім того, верстати серії PUMA SMX здобули кілька великих міжнародних нагород у галузі дизайну, у тому числі Red Dot Design Award – Німеччина, 2014р.; AIDA (Australian International Design Award) – Австралія, 2013р., та GOOD DESIGN – Корея, 2013р. Таким чином, можна з упевненістю сказати, що їхня перевага з погляду ергономіки, функціональності, якості, безпеки, довговічності та інновацій набула широкого визнання на міжнародному рівні. Зокрема, нагорода Red Dot Design Award — перша нагорода Кореї в галузі металообробного обладнання, яка відзначає найвище досягнення компанії в інноваціях при виробництві найвищої якості обладнання із залученням найсучасніших технологій.

Компанія DOOSAN також запускає у виробництво нові токарні центри, а саме, PUMA GT2600L та PUMA GT2600M. Розробка цієї серії верстатів є результатом застосування ноу-хау, накопичених протягом багатьох років у цій галузі. Моделі GT2600L і GT2600M — це 2- і 3-осьові токарні центри з 10-дюймовим патроном і направляючими коробчатого типу для обробки при важких режимах. Завдяки оптимізації конструкції, верстати були значно покращені порівняно з попередніми моделями у плані зручності оператора та продуктивності.

Також, DOOSAN представить ще дві моделі, гідні особливої ​​уваги: ​​ОЦ для нарізування різьблення T серії, який здатний максимально збільшити продуктивність у галузі обробки деталей для автомобільної промисловості та IT-галузі, а також багатоосьовий токарний ОЦ швейцарського типу серії ST, оптимізований для надточної високошвидкісної обробки дрібних деталей Для відвідувачів виставки SIMTOS 2014, компанія DOOSAN проведе короткі презентації про 5-осьові ОЦ та багатофункціональні токарні центри на своєму стенді.

Jaeyoon Lee, віце-президент компанії, сказав: «На виставці ми представимо оптимізовані рішення, які ми розробили після усвідомлення різноманітних потреб наших клієнтів у всьому світі протягом багатьох років. Відвідувачі нашого стенду побачили останні технології світового класу компанії DOOSAN».