Замовити

Новини

Щорічний зліт східноєвропейських дилерів «DOOSAN»

21 лютого 2013 року у своєму новому офісі компанія «ВАРИТЕК» приймала учасників «Щорічного зльоту східноєвропейських дилерів DOOSAN Machine Tools» (Південна Корея).

«DOOSAN Machine Tools», 2013

21 лютого 2013 року у своєму новому офісі компанія «ВАРИТЕК» приймала учасників «Щорічного зльоту східноєвропейських дилерів DOOSAN Machine Tools (Південна Корея)».

Відкритий на початку року новий офіс компанії «ВАРИТЕК», а також новий Шоу-рум відвідали 9 представників компаній, що входять до східноєвропейської дилерської мережі DOOSAN, серед яких Tecnotrade Obráběcí Stroje s. r. o.» (Чеська Республіка), Dematec Polska Sp. z o. o. (Польща), Ge-Co Hungary Kft. (Угорщина), BTS Company d. o. o.» (Словенія), а також 6 представників з департаментів DOOSAN Machine Tools (Південна Корея) та DOOSAN Germany (Німеччина).

Семінар відкрив директор компанії «ВАРИТЕК» Валерій Олексійович Жовтобрюх. З доповіддю про діяльність Варітек виступив комерційний директор Кирило Олександрович Бобух. У рамках семінару представники департаментів з продажу, сервісного обслуговування та маркетингу провели презентації, присвячені оптимізації роботи сервісної служби, заходам щодо подальшого просування продукції, а також новинкам модельного ряду металообробного обладнання DOOSAN, які найближчим часом надійдуть на ринок.

Офіційна частина зльоту включала велику ділову програму:
— обговорення результатів, які були досягнуті загалом компанією DOOSAN у 2012 році, а також визначення цілей та планів на 2013 рік та можливих шляхів їх досягнення;
— підбиття підсумків року щодо сервісного обслуговування та постачання комплектуючих та запасних частин;
— звіти кожної компанії-дилера DOOSAN про результати продажів 2012 року.
Виступаючі відзначили умови, які сприятливо чи несприятливо вплинули на результати діяльності компанії, специфіку ринку та стан металообробної промисловості в тій чи іншій країні, такі як показник ВВП, мита та податкові збори, загальний стан бізнес-простору тощо;

презентація, проведена технічними фахівцями з R&D-департаменту, про поліпшення в конструкції обладнання та принципово нові розробки.

Пан Jeong Keun Lee, Генеральний керуючий директор з продажу та маркетингу компанії «DOOSAN Machine Tools», зазначив:
«Я вперше відвідав компанію «ВАРИТЕК», мене вразив новий офіс та шоурум, а також зал для проведення семінарів. «ВАРИТЕК» — унікальна компанія, яка розпочала свою діяльність у 2009 році з продажу трьох верстатів, а за минулий 2012 їй вдалося поставити вже 50 одиниць обладнання. Я вважаю, що сильними сторонами компанії на українському ринку металообробного обладнання є застосування передових технологій та особливий підхід до кожного замовника. Я впевнений, що ці фактори є найбільш важливими для успіху. Я бачу, що замовники задоволені роботою компанії «ВАРИТЕК» завдяки постійній та якісній підтримці з її боку».

Зліт сприяв зміцненню партнерських відносин між виробником та дилерами з країн східної Європи, отримання актуальної інформації про тенденції розвитку ринку, коригування цінової та асортиментної політики на підставі аналізу попиту на продукцію промислового призначення.