Замовити

Новини

XIV МІЖНАРОДНИЙ ПРОМИСЛОВИЙ ФОРУМ

У період з 24 по 27 листопада 2015р. відбулася найбільша українська виставка обладнання та інструменту для металообробки: Адреса: Україна, м. Київ, Міжнародний Виставковий Центр, Броварський проспект 15, ст. м. Лівобережна

У період з 24 по 27 листопада 2015р. відбулася найбільша українська виставка обладнання та інструменту для металообробки: Адреса: Україна, м. Київ, Міжнародний Виставковий Центр, Броварський проспект 15, ст. м. Лівобережна На стенді компанії «ВАРИТЕК» у складі Групи Компаній «Варіус» було представлено 4 моделі металообробного обладнання: — Токарний обробний центр з віссю «Y», модель LYNX 220LYC; — Токарний обробний центр (важка серія) модель PUMA GT2600L; — Токарний центр обробки (важка серія), модель PUMA 700XLY; — Фрезерний обробний центр, модель DNM 500II верстати токарної групи з ЧПУ, фрезерні та багатофункціональні обробні центри, а також металорізальний інструмент та оснащення для всіх видів зовнішньої та внутрішньої обробки. Було проведено демонстрацію можливостей САD/САМ систем для автоматизації програмування верстатів з ЧПУ. Наразі спеціалістами підприємства «ВАРИТЕК» реалізовано понад 100 комплексних технологічних проектів «під ключ», у рамках яких поставлено 205 одиниць обладнання з ЧПК різного ступеня складності машинобудівних підприємств України.

обладнання + інструмент + технологія + САD/САМ + сервіс + навчання: від однієї компанії!

Чекаємо на Вас та спеціалістів Вашого підприємства для знайомства з працюючим обладнанням та його можливостями, а також для обговорення Технічних Завдань з технологами та програмістами нашого Центру в Дніпропетровську за адресою спуск Турбінний 4.