Замовити

Новини

XV МІЖНАРОДНИЙ ПРОМИСЛОВИЙ ФОРУМ. Підбиття підсумків

Компанія «ВаріТек» – офіційний представник компанії DOOSAN Machine Tools – залишається вірною своїм традиціям. Так, у рамках XV Міжнародного Промислового Форуму, який проводився 22-25 листопада, було представлено діючі зразки високотехнологічного металообробного обладнання

Компанія «ВаріТек» – офіційний представник компанії DOOSAN Machine Tools – залишається вірною своїм традиціям. Так, у рамках XV Міжнародного Промислового Форуму, який проводився 22-25 листопада, було представлено зразки високотехнологічного металообробного обладнання, що діють.

У 2016 році на стенді компанії «ВаріТек» (у складі Групи Компаній «ВаріУс») демонструвалося 5 моделей південнокорейського виробника DOOSAN Machine Tools та верстат для прецизійного глибокого свердління TB1-12-1500 від німецької компанії «LOCH PRÄZISIONS

Гості стенду могли наочно ознайомитися з потенціалом наших експонатів – на всіх представлених моделях DOOSAN Machine Tools у реальному часі проводилася обробка складних технологічно деталей. Це стало можливим, не в останню чергу, завдяки надійному інструменту та оснастці виробництва компанії TaeguTec (Південна Корея).

LYNX 220LMA — високопродуктивний токарний центр з функцією фрезерування

Деталь «Токарний патрон» суцільнометалева мініатюра — копія токарного патрона діаметром 49мм

LYNX 220LC — високопродуктивний токарний центр.

Розбірна деталь «Сувенірне яйце» трансформується у дві чарки, демонструючи високошвидкісну обробку деталей із кольорових металів та сплавів

LYNX 220LYC — високопродуктивний токарний центр з функцією «Обробка з віссю Y»

Деталь «Кістка ігрова» повна обробка деталі з усіх боків за одну установку

PUMA GT2600L — високопродуктивний токарний центр

Деталь «Черв’як» обробка профілю з кроком 90мм з використанням стандартного різального інструменту

DNM 6700 — високопродуктивний вертикальний фрезерний обробний центр з 2-осьовим поворотним столом.

Деталь «Пляшка» 5-ти осьова обробка складнопрофільної деталі за одну установку

Показником можливостей моделі обладнання TB1-12-1500 для прецизійного глибокого свердління від «LOCH» стала деталь «Плунжер» — з просвердленим на глибину 1000мм отвором Ø 7мм.

Відвідувачі могли поставити будь-яке запитання Директору з продажу компанії DOOSAN Machine Tools — Пану Moonhyung Lee, який щорічно підтримує нашу експозицію експертними консультаціями. Ми працюємо в щільному контакті з фахівцями нашого постачальника, забезпечуючи неперевершену надійність обладнання, а також якісні ПНР і сервісне обслуговування.

Також фахівці власного Сервісного центру та Служби технологів Компанії «ВаріТек», постійно перебуваючи у працюючого обладнання, із задоволенням знайомили гостей з ходом обробки тестових деталей, відповідаючи на будь-які питання.

Для більш детальної інформації кожна позиція широкого модельного ряду DOOSAN Machine Tools супроводжувалася якісною поліграфічною продукцією – каталогами та специфікаціями. Також на стенді був представлений набір тестових деталей, оброблених як під час виставок попередніх років, так і на реальних проектах наших замовників та партнерів.

Завжди чекаємо на Вас у нашому Шоурумі, де інженери Сервісного Центру не тільки проведуть демонстрацію можливостей обладнання, а й запропонують конкретні рішення для Ваших виробничих завдань.