Замовити

Новини

XVI МІЖНАРОДНИЙ ПРОМИСЛОВИЙ ФОРУМ

У період з 21 по 24 листопада 2017р. відбудеться найбільша українська виставка обладнання та інструменту для металообробки. На стенді компанії «ВАРИТЕК» буде представлено 5 моделей металообробного обладнання: верстати токарної групи з ЧПУ, фрезерні та багатофункціональні обробні центри

У період з 21 по 24 листопада 2017р. відбудеться найбільша українська виставка обладнання та інструменту для металообробки.

На стенді компанії «ВАРИТЕК», у складі Групи Компаній «Варіус», буде представлено 5 моделей металообробного обладнання. На даному устаткуванні в режимі реального часу виконуватиметься обробка технологічно складних деталей:

Високопродуктивний вертикальний фрезерний обробний центр DNM 400II

Технічні характеристики DNM 400II
У станині верстата DOOSAN DNM 400II використана інноваційна розробка виробника у вигляді трапецеїдальної основи колони. Це нововведення дозволило збільшити площу плями контакту елементів колони і ложемента станини, що забезпечило загальну жорсткість конструкції верстата. Станина підвищеної жорсткості забезпечує максимальні режими різання за відсутності вібрацій.

Високопродуктивний вертикальний фрезерний центр нового покоління DNM 5700

Технічні характеристики: DNM 5700
Новий стандарт у конструкції вертикальних обробних центрів, що забезпечує підвищену продуктивність, високу точність та чудову якість обробки. Час зміни інструменту (Т-Т-Т) становить 1,2 сек., що у поєднанні з високою точністю переміщень X/Y/Z дозволяє суттєво скоротити час обробки деталі. Вдале співвідношення ціна/якість.

Оновлена ​​серія DNM: 8000/12000 об/хв – прямий привід шпинделя, більша робоча зона, високопродуктивний, зручніше керування, більші габарити обробки, підвищена жорсткість.

Компактний токарний центр LYNX 220LC

Технічні характеристики LYNX 220LC
Компактний токарний центр для виробництва невеликих деталей з неперевершеною точністю та швидкістю обробки. Покращена обробка деталей невеликого розміру з дроту.
Компактний токарний центр серії LYNX 220LYC

Технічні характеристики LYNX 220LYC
Серія Lynx створена для виробництва невеликих деталей із неперевершеною точністю та швидкістю обробки. Високошвидкісне індексування револьверної головки та швидкі переміщення мінімізують перерву між операціями, що забезпечує ефективну продуктивність. Досягнута якість виробництва та жорстка конструкція верстатів у поєднанні з передовими технічними характеристиками дозволяють виробляти чудові машини з винятковими технічними даними. Токарний центр оснащений револьверною головкою та системою ЧПУ та призначений для обробки деталей у патроні, в центрах та з подачею прутка через шпиндель.

Компактний токарний центр серії LYNX 300M

LYNX 300 – поєднання жорсткої похилої станини та прогресивної технології для чудової обробки деталей від середнього до великого розміру.

Конструкція станини серії Lynx 300 — істинно «похила» станина під кутом 30о. Станіна є монолітним чавунним литтям (включаючи опорні направляючі супорти та напрямні ковзання задньої бабки) з дрібнозернистого ливарного чавуну Meehanite, що забезпечує підвищену жорсткість і зниження вібрацій при обробці деталей – для максимальної продуктивності процесу точення.

Опорні напрямні супорта та задньої бабки при виробництві шліфуються за одну установку – в одній площині, що при експлуатації виключає термічні спотворення співвісності, тим самим гарантуючи прецизійну точність протягом тривалого терміну експлуатації у важкому режимі роботи. Нахил станини дозволяє зручно здійснювати завантаження, перевірку та зміну інструменту. Напрямні мають широку базу, що забезпечує жорсткість та довговічність верстата.

Револьверна головка для токарного центру обробки LYNX 300M

Концепція системи BMT:
Затискач інструментальної державки: 4 болти
Позиціонування інструментальної держави: по 4-м напрямним, співвісність не регулюється
Розташування інструменту: інструментальні позиції встановлені за радіусом
Затискне зусилля: високе осьове зусилля затиску.
Технічні характеристики LYNX 300M

Крім того, проводитиметься демонстрація можливостей САD/САМ систем для автоматизації програмування верстатів із ЧПУ.

Наразі спеціалістами підприємства «ВАРИТЕК» реалізовано понад 130 комплексних технологічних проектів «під ключ», у рамках яких поставлено понад 260 одиниць обладнання з ЧПК різного ступеня складності машинобудівних підприємств України.
обладнання + інструмент + технологія + САD/САМ + сервіс + навчання: від однієї компанії!

Чекаємо на Вас та Спеціалістів Вашого Підприємства для знайомства з працюючим обладнанням та його можливостями, а також для обговорення Технічних Завдань з технологами та програмістами нашого Центру!
Адреса: Україна, м. Київ, Міжнародний Виставковий Центр, Броварський проспект 15, ст. м. Лівобережна, стенд D09.