Замовити

Новини

Запрошуємо відвідати виставку «EMO Hannover 2019. Світ металообробки»

Компанія «ВАРИТЕК» запрошує взяти участь у найбільшій міжнародній виставці металообробного обладнання та інструменту EMO HANNOVER 2019, яка проходитиме в період з 16 по 21 вересня 2019 року у м. Ганновер, Німеччина.

Шановні Пані та Панове!

Компанія ВАРИТЕК запрошує вас взяти участь у найбільшій міжнародній виставці металообробного обладнання та інструменту EMO HANNOVER 2019, яка проходитиме у період з 16 по 21 вересня 2019р. у м. Ганновер, Німеччина.

В рамках даної виставки пропонуємо відвідати стенд компанії DOOSAN (Республіка Корея) Холл 27, Стенд A26, де ви зможете вивчити можливості та потенціал Виробника обладнання DOOSAN.

Крім того, 17-18 вересня 2019р. буде можливість провести низку робочих зустрічей за участю технічних та комерційних служб компанії для обговорення технічних можливостей верстатів DOOSAN під час реалізації Проектів вашого підприємства, а також Спеціальних умов фінансування.

Також ви зможете ознайомитися з роботою 20 моделей верстатів DOOSAN, які будуть представлені на стенді:
— 6 токарних верстатів
— 4 токарні верстати з автоматичною системою завантаження/вивантаження штучних заготовок
— 1 мультифункціональний токарно-фрезерний обробний центр
— 9 обробних центрів (серед яких нова модель DVF 8000T з функцією точення та можливістю застосування операції зубонарізання за технологією Skiving!)
Детальна інформація про типи верстатів у Додатку >>
Наші представники будуть раді бачити вас на стенді компанії DOOSAN.

До зустрічі на виставці!