Замовити

Новини

Запрошуємо на XVIII МІЖНАРОДНИЙ ПРОМИСЛОВИЙ ФОРУМ

У період з 19 до 22 листопада 2019р. відбудеться найбільша українська виставка обладнання та інструменту для металообробки.

На стенді компанії «ВАРИТЕК», у складі Групи Компаній «Варіус», буде представлено 5 моделей металообробного обладнання. На даному устаткуванні в режимі реального часу виконуватиметься обробка технологічно складних деталей:

Високопродуктивний токарний центр нового покоління LYNX 2100LY B

Технічні характеристики LYNX 2100LYB

Серія Lynx створена для виробництва невеликих деталей із неперевершеною точністю та швидкістю обробки. Високошвидкісне індексування револьверної головки та швидкі переміщення мінімізують перерву між операціями, що забезпечує ефективну продуктивність.

Досягнута якість виробництва та жорстка конструкція верстатів у поєднанні з передовими технічними характеристиками дозволяють виробляти чудові машини з винятковими технічними даними.

Токарний центр оснащений револьверною головкою та системою ЧПУ та призначений для обробки деталей у патроні, в центрах та з подачею прутка через шпиндель.

Вертикальний фрезерний обробний центр Mynx 5400/50

Технічні характеристики Mynx 5400/50
Особливості: висока швидкість обробки при тяжких режимах різання.
На верстатах серії MYNX встановлена ​​супер жорстка станина, що дозволяє проводити обробку у винятково важких умовах. Інновації у конструкції станини разом із потужним шпинделем дають можливість високоточної та високопродуктивної обробки в умовах важкого фрезерування. Все це створено для того, щоб задовольнити найвищі вимоги наших клієнтів.
Більш широкі коробчасті напрямні ковзання

Завдяки використанню ширших коробчатих напрямних ковзання досягається значне підвищення динамічних характеристик обладнання та стійкості до навантажень, що виникають при обробці. Це робить ВОЦ серії MYNX ще більш надійним порівняно з обладнанням, на якому використовуються напрямні кочення.

Високопродуктивний вертикальний фрезерний центр нового покоління DNM 5700

Технічні характеристики: DNM 5700
Новий стандарт у конструкції вертикальних обробних центрів, що забезпечує підвищену продуктивність, високу точність та чудову якість обробки. Час зміни інструменту (Т-Т-Т) становить 1,2 сек., що у поєднанні з високою точністю переміщень X/Y/Z дозволяє суттєво скоротити час обробки деталі. Вдале співвідношення ціна/якість.

Оновлена ​​серія DNM:
— 8000/12000 об/хв – прямий привід шпинделя
— велика робоча зона
— висока продуктивність
— зручніше управління
— великі габарити обробки
— підвищена жорсткість
Високопродуктивний токарний центр PUMA 2600LM

Токарний центр PUMA 2100LM (з подовженою станиною та функцією фрезерування) є продовженням легендарної серії, яка з 2010 року поєднує у собі високі технології та критерії якості. Верстат оснащений ще жорсткішою і довговічнішою станиною.
Для збільшення моменту, що крутить, серія комплектується 2-ступінчастим редуктором (опція).
Чудова точність обробки та розширені функціональні можливості, такі як вісь С, вісь Y та контршпиндель, забезпечують значне збільшення продуктивності та можливість обробки деталей складної форми за одну установку.

Верстат швейцарського типу PUMA ST 20GS
Верстати серії PUMA ST (швейцарського типу) забезпечують токарну, фрезерну обробку та свердління одночасно. Повна 6-стороння обробка деталі з прутка та можливість забезпечити максимальну швидкість різання для обробки дрібних деталей з вбудованим двигуном BUILT-IN, з максимальними обертами 12 000 об/хв.
Крім того, проводитиметься демонстрація можливостей САD/САМ-систем для автоматизації програмування верстатів із ЧПУ.
Наразі спеціалістами підприємства «ВАРИТЕК» реалізовано понад 230 комплексних технологічних проектів «під ключ», у рамках яких поставлено понад 450 одиниць обладнання з ЧПК різного ступеня складності машинобудівних підприємств України.
обладнання + інструмент + технологія + САD/САМ + сервіс + навчання: від однієї компанії!
Чекаємо на Вас та Спеціалістів Вашого Підприємства для знайомства з працюючим обладнанням та його можливостями, а також для обговорення Технічних Завдань з технологами та програмістами нашого Центру!
Адреса: Україна, м. Київ, Міжнародний Виставковий Центр, Броварський проспект 15, ст. м. Лівобережна, стенд c03.