Замовити

Новини

DN Solutions представляє нову серію висококласних верстатів DNX

Багатофункціональні верстати відкривають нову еру продуктивності!

Компактний багатофункціональний верстат DNX, здатний ідеально обробляти складні деталі. Завдяки найбільшій зоні обробки у своєму класі та значно покращеним функціям зручності й продуктивності, ви можете максимізувати продуктивність вашого бізнесу.

DN Solutions, третій за величиною виробник верстатів у світі та лідер на ринку Південної Кореї, представила нову серію багатофункціональних верстатів DNX на провідних виставках верстатного обладнання в США та Європі. Серія DNX розроблена для глобального ринку та призначена для виконання складних багатозадачних операцій на високому рівні.

Назва нової серії DNX перегукується з брендом «DN», який використовується в успішних моделях DNM та DNT, що підкреслює спадкоємність успіху. Літера «X» символізує багатовісні можливості, а отже – високу гнучкість для машинобудівних підприємств.

Серія DNX, до якої входять моделі DNX 2100SB та DNX 2100S, ставить за мету зробити багатофункціональні верстати доступнішими. Це обладнання поєднуює операції токарної та фрезерної обробки в одному налаштуванні, усуваючи необхідність переміщення заготовок між різними верстатами, що спрощує та стабілізує виробничі процеси. Це скорочує час простою, пов’язаний із переналаштуванням і перенесенням заготовок, а також спрощує інтеграцію автоматизації, значно підвищуючи продуктивність.

Так, один із клієнтів DN Solutions у Нідерландах, який виробляє деталі для мотоциклів, збільшив річний обсяг виробництва в 12 разів з впровадженням данного багатофункціонального верстата. Незважаючи на зростаючу популярність таких верстатів, багато невеликих компаній, що займаються обробкою металу, досі не наважувалися на таку інвестицію через високу вартість. Однак серія DNX пропонує можливості якісної багатофункціональної обробки за доступною ціною, відкриваючи нові перспективи для малого та середнього бізнесу в передовому виробництві.

Основні переваги

Потужні можливості багатозадачної обробки

  • Подвійні шпинделі (перший і другий) та осьова точність 0,0001° забезпечують видатні можливості для обробки складних деталей.
  • Ортогональна структура пропонує найбільшу зону обробки у своєму класі.
  • Нові опціональні функції розроблені з акцентом на зручність.

Шпиндель високої потужності

  • Вбудований шпиндель з найвищою продуктивністю у своєму класі.
  • Максимальна сила затиску забезпечує покращену точність.
  • Високоточне керування віссю B з кроком 0,0001°.

Потужні опції

  • Інтегрований пристрій виявлення поломки інструменту підвищує продуктивність.
  • Оснащений важільним інструментальним налаштувальником.
  • Новий приймач оброблених деталей покращує використання простору та якість.

Покращена зручність

  • 7-дюймовий екран магазину інструментів ATC в стандартній комплектації.
  • Приймач оброблених деталей (серво) з функцією налаштування позиції розвантаження.
  • Функція відновлення після аварій для покращення безпеки.
  • Сенсор положення патрона скорочує час обробки та заміни.

Програмне забезпечення

  • Функція DSSV (DN Solutions Spindle Speed Variation) покращує якість обробки.
  • Просте у використанні програмне забезпечення з циклом ексцентричного точіння.

Нова дизайнерська концепція

DN Solutions також переосмислила дизайн із серією DNX. Верстати DNX отримали абсолютно новий вигляд, з плавними вигинами корпусу та шпиндельних захисних елементів, що відрізняються від попередніх моделей. У поєднанні з темно-металевим сріблястим базовим кольором це підкреслює інноваційність продукту, що втілює сучасний дизайн і технології, спрямовані на майбутнє. Фірмовий колір компанії «DN Blue» використовується для виділення логотипа, назви продукту, передніх дверцят і панелі керування. На нижній частині передніх дверей також встановлено підсвічування в кольорі «DN Blue», яке символізує Землю, як вона виглядає з космосу, що втілює передові технології, які сприяють розвитку людства в космічних дослідженнях.

Щоб довідатися більше про DNX другого покоління або інші інноваційні продукти DN Solutions, зверніться до офісу компанії ВаріТек:

+380 56 790-84-21,

+380 56 790-84-22, +380 67 389-43-80

info@varitec.com.ua | varitec.com.ua

Компанія Варітек – ексклюзивний дистриб’ютор DN Solutions Co., Ltd. (DOOSAN MACHINE TOOLS) в Україні понад 16 років. Найкращий сервіс верстатного обладнання в Україні.

На сьогоднішній день компанія ВаріТек поставила на ринок України вже близько 1000 верстатів DN Solutions (DOOSAN)

Найкраща виставка верстатів з ЧПУ — це діючі виробничі майданчики та незалежні відгуки про експлуатацію! Шановні машинобудівники! Щоб вибрати дійсно ефективне обладнання та правильного постачальника, недостатньо відвідати виставку, оцінити параметри верстата на папері або за словами продавця. Єдиний об’єктивний метод вибору – побувати на аналогічному вашому виробництві та отримати відгуки від колег, які довгостроково експлуатують таке саме обладнання.