Замовити

Новини

XVI МІЖНАРОДНИЙ ПРОМИСЛОВИЙ ФОРУМ. Підбиття підсумків

Компанія «ВаріТек» – офіційний представник компанії DOOSAN Machine Tools – залишається вірною своїм традиціям. Так, у рамках XVI Міжнародного Промислового Форуму, який проводився з 21 по 24 листопада 2017р., були представлені зразки високотехнологічного металообробного обладнання, що діють.

Підбиття підсумків
У рамках XVI Міжнародного Промислового Форуму, що проводився з 21 по 24 листопада 2017р., компанія «ВаріТек» — офіційний представник компанії DOOSAN Machine Tools — представила найкращі моделі металорізального обладнання для різних завдань механічної обробки металів.

В цьому році на стенді компанії проводилася демонстрація роботи 5 моделей металообробного обладнання Doosan. Наші спеціалісти знайомили з особливостями роботи кожної моделі та грамотно супроводжували обробку технологічно складних деталей, яка проводилася протягом усієї виставки!

Високопродуктивний вертикальний фрезерний центр нового покоління DNM 5700

Цього року на фрезерному обробному центрі DOOSAN моделі DNM 5700 виготовлялася деталь «Блок циліндрів V6» з алюмінієвого сплаву. Для виготовлення даної деталі за мінімальну кількість операцій (установок) верстат був укомплектований поворотним столом (4 вісь) з підтримуючим столом, між якими була змонтована перехідна плита з пристосуванням у вигляді двомісних лещат.

Деталь оброблялася за дві операції з шести сторін (наявність 4 осі дозволило скоротити обробку деталі з 6 операцій).

Основне завдання – гарна якість поверхонь отворів під циліндри – була реалізована завдяки обробці кругової інтерполяції з використанням монолітної фрези TaeguTec. У результаті технолог отримав 8 клас чистоти.

Високопродуктивний вертикальний фрезерний обробний центр DNM 400II

На фрезерному обробному центрі DOOSAN DNM 400II виготовлялася деталь «Турбіна» зі сталі 45Х. Для виготовлення даної деталі за 1 операцію верстат був укомплектований поворотним столом (4 вісь) з трикулачковим патроном і задньою бабкою, в які була затиснута оправка із заготівлею. Заготівля пройшла попередню підготовку на токарному устаткуванні.

Завдяки САМ-програмі «ESPRIT» було досягнуто оптимальної траєкторії руху ріжучого інструменту з мінімальною кількістю холостих проходів. Основне завдання – висока чистота обробки (Ra0.4.) на елементі “лопатка” – було реалізовано завдяки безперервній обробці з використанням монолітної фрези TaeguTec.

Компактний токарний центр LYNX 220LC

Можливістю даної моделі обладнання є обробка криволінійних поверхонь на торці деталі. Як зразок було обрано деталь складної форми – «Колесо». Завдяки застосуванню інструменту TaeguTec серії T-Clamp під час демонстраційної обробки вдалося досягти дзеркальної криволінійної поверхні на торці виробу.

Крім того, проводилася демонстрація синхронізації осей на верстатах серії Lynx.
Компактний токарний центр серії LYNX 220LYC

При обробці деталі на цьому устаткуванні Doosan були використані новітні розробки в токарній обробці компанії TaeguTec: серії RhinoTurn, RhinoGroove, QuadRush. А пристрій автоматичної подачі дроту LNS дозволило збільшити ступінь автоматизації механічної обробки.

Компактний токарний центр серії LYNX 300M

На даному обробному центрі обробка деталі велася із застосуванням фрезерної функції та кругової інтерполяції по осях Х та С. У результаті, в режимі реального часу відвідувачам виставки продемонстрували перетворення металевої заготовки на популярний виріб – «Спіннер».

Компактний токарний центр серії LYNX 300M

На даному обробному центрі обробка деталі велася із застосуванням фрезерної функції та кругової інтерполяції по осях Х та С. У результаті, в режимі реального часу відвідувачам виставки продемонстрували перетворення металевої заготовки на популярний виріб – «Спіннер».

Завжди чекаємо на Вас у нашому Шоурумі, де інженери Сервісного Центру не тільки проведуть демонстрацію можливостей обладнання, а й запропонують конкретні рішення для Ваших виробничих завдань.