Замовити

Новини

Технічний семінар TOP Automazioni

27 лютого 2020р. у м. Дніпро відбувся технічний семінар від компанії TOP Automazioni – італійського виробника автоматичних пристроїв подачі дроту.

Склад делегації TOP Automazioni:
— Шамс Гаяссе – керівник експортного відділу продажу TOP Automazioni.
— Павло Стефаняк є регіональним представником TOP Automazioni (Польща, Україна).
— Юрій Скуба – менеджер із продажу.

Компанія TOP Automazioni є постачальником унікальних пристроїв подачі дроту, які були запатентовані в 2001 році. Це перші на 100% автоматичні податчики із можливістю регулювання діаметрів за 60 секунд.

Історія цієї компанії починається з 70-х років: тоді це був сімейний бізнес у вигляді простої токарної майстерні, а перший пристрій було спроектовано та виготовлено для внутрішніх виробничих потреб. Але вже 2003 року, завдяки постійним інноваціям та величезному досвіду, продукція компанії вийшла на американський ринок і незабаром виборола всю Європу.
Деякі цифри:
— 2020р. — Лідер з продажу податчиків прутка в Італії — близько 5000 од. (70% ринку)
— територія виробництва – 1500 кв.
— щорічна участь у 24 виставках
— 80 співробітників
— 20 дилерів по всьому світу
— продано близько 10 000 од. пристроїв.

На семінарі були представлені основні моделі автоматичних податчиків пруткових заготовок:
Для токарних верстатів швейцарського типу (токарні автомати):
— XFILES-S – інноваційна універсальна модель, здатна подавати прутки при обертовому цанговому патроні. Підходить для прутків діаметром до 100 мм, діапазон довжин 2000-3000-4000-6000 мм.
— FUSION — податчик прутків до Ø52 мм, діапазон довжин 2000-3000-4000-6000 мм. Комплектується різними магазинами будь-яких виробничих завдань: однорівневими, багаторівневими, пакетними та інших.
— BETA – надійна та стабільна модель, доступна у версії з однорівневим магазином. Підходить для дротів до Ø50 мм, діапазон довжин 2000-3000-4000 мм.
— RETURN SPEED — супершвидкий та надійний податчик з робочим діапазоном Ø10-80 мм. Відмінне рішення для роботи з довгими дротиками або валами, які не можна затиснути в токарному патроні цангового типу.

Для токарних верстатів поздовжнього точення:
— MATRIX – оснащений інноваційним електронним трекером, який використовує датчик для точного та швидкого переміщення осі навантажувача, копіюючи рухи токарного верстата. Підходить для прутків до Ø25 мм та доступний завдовжки 3000-4000 мм.
— RECORD-S – автоматичний податчик прутків до Ø45 мм, доступний завдовжки 3000-4000-6000 мм. Оснащений інноваційною пневматичною зубчастою муфтою, яка за допомогою механічного з’єднання переміщає вісь навантажувача синхронно з рухами шпиндельної бабки.
— MAGIC ELETTRIC – з робочим діапазоном Ø 8-100 мм, підходить для прутків з максимальною довжиною 1600 мм та для валів, що вже нарізані за розміром мінімум на 200 мм. Повністю самоналаштовується з панелі ПЛК.

Основні відмінні риси бар-фідерів TOP AUTOMAZIONI (на прикладі моделі Infinity)
— Переналаштування пристрою подачі прутка під інший розмір займає всього 60 секунд: потрібно лише замінити цангу і внести параметри прутка, що обробляється на пульті пристрою.
— Не потрібні додаткові комплектуючі (окрім цанг).
— Надійна підтримка дроту під час роботи.
— Пристрій подачі прутка оснащений шістьма люнетами (через кожні 0,5 м) і цанговим затискачем з боку штовхача. Це дозволяє значно знизити вібрацію прутка та рівень шуму на високих оборотах, збільшуючи термін служби верстата.
— Підвищена жорсткість завдяки великій вазі пристрою – 1000 кг.

Детальну інформацію про продукцію TOP Automazioni можна отримати, звернувшись до офісу компанії ВаріТек.