Замовити

Моніторинг обладнання

Ефективність роботи виробничого устаткування складається з багатьох чинників, які контроль і облік у реальному часі може бути утруднений. Робота персоналу, режими використання устаткування, застосовувані УП – усе це впливає виробничий процес, витрати і, як наслідок, собівартість продукції і на прибуток власника.

Реалізуючи побажання ринку металообробки щодо контролю за використанням засобів виробництва, ДК «Варіус» пішла назустріч керівникам та власникам підприємств та розробила Програмно-апаратний комплекс моніторингу ефективності використання обладнання (ПАК СМЕІО). Дана система використовує можливість об’єднання верстатів у ЛОМ, накопичуючи та обробляючи дані, отримані від верстатів, та видаючи аналітичну інформацію про роботу обладнання та персоналу в розрізі часу та режимів роботи обладнання, часу роботи персоналу та реєстрованих причин простою обладнання.

При відповідному настроюванні доступу до системи у власника підприємства з’являється можливість у реальному часі бачити роботу обладнання та отримувати зведені звіти навіть на екрані свого мобільного телефону.
Аналізуйте ефективність використання та рівня завантаження верстатів з будь-якої точки світу!Переглянути презентацію та брошуру ви можете за посиланням нижче.

Презентація СМЕІО ДК “Варіус”
Інформаційна брошура

Якщо Ви зацікавлені в такій системі, зв’яжіться з нами