Замовити

Новини

DNM200/5AX на стенді DOOSAN (EMO Hannover. 2013)

Пропонуємо до Вашої уваги високопродуктивний компактний 5-осьовий обробний центр для обробки складних деталей – вертикальний обробний центр DOOSAN DNM200/5AX – найкращий вибір для складної обробки малогабаритних деталей.

Шановні Колеги!
Напередодні виставки EMO Hannover. 2013 Світ металообробки», ми пропонуємо Вам ознайомитись з новинками модельного ряду DOOSAN, які будуть виставлені на стенді компанії та які, відвідавши його, ви зможете побачити наживо.

Отже, пропонуємо до Вашої уваги високопродуктивний компактний 5-осьовий обробний центр для обробки складних деталей – вертикальний обробний центр DOOSAN DNM200/5AX – найкращий вибір для складної обробки малогабаритних деталей.

Вертикальний обробний центр DNM200/5AX – продовження групи технічних удосконалень в області 5-осьової обробки – наступний крок після всього DNM350/5AX, що полюбився. Більш компактна модель також має такі особливості:
1) Висока продуктивність та точність;
2) Високоточний вбудований поворотний/похилий стіл;
3) Температурна компенсація для осі Z для високої точності обробки;
4) Роликові напрямні;
5) Одночасний контакт затиснутого інструменту по конусу та торцю шпинделя.

DNM200/5AX дозволяє обробляти деталі для різних сфер застосування: автомобільні запчастини, запчастини для медичного обладнання, запчастини для аерокосмічної галузі. Типова продукція – крильчатки, патрубки, колінчасті з’єднувачі.

ОЦ DNM200/5AX, який буде безпосередньо представлений на стенді DOOSAN, включає наступні додаткові опції:

  • Подача СОЖ поливом;
  • Подання СОЖ через шпиндель
    — Система видалення олій із СОЖ
  • Влаштування автоматичної прив’язки інструмента;
  • Система автоматичного відключення живлення.

Можливо, саме цей станок стане незамінним на Вашому виробництві!

Наші представники будуть раді ознайомити Вас з детальним описом можливостей та технічних характеристик токарного верстата DNM200/5AX на стенді компанії DOOSAN Machine Tools (Павільйон 27, стенд B39).