Замовити

Новини

Практичний семінар «Демонстрація можливостей обладнання DOOSAN»

13 червня компанія «ВАРИТЕК» у своєму гостинному офісі приймала учасників семінару «Демонстрація можливостей обладнання DOOSAN».
Комерційний директор та співвласник компанії Кирило Олександрович Бобух відкрив семінар вітальною промовою, далі кваліфіковані технології ТОВ «ВАРИТЕК» розпочали проведення інформаційно-теоретичної частини семінару.

Технологи представили гостям семінару новинки виробництва DOOSAN 2013-2014 років, розповіли про найцікавіші проекти, реалізовані в Україні.

Були проведені міні-семінари з використання САМ-системи ESPRIT в 5-ти осьовій координатній обробці та обробці деталей із застосуванням інструментальних новинок TaeguTec.

Після закінчення інформативної частини семінару гостям було запропоновано переміститися в шоу-рум, де фахівці ВАРИТЕК продемонстрували можливості обробки найцікавіших деталей, за заздалегідь наданими учасниками кресленнями, на верстатах DOOSAN, включаючи 5-осьовий фрезерний обробний центр DNM350/5AX.

Крім перерахованого, гостям продемонстрували використання спеціальних опцій для розширення функціональних можливостей обладнання, таких як:

  • Термоустановка;
  • Податчик прутка;
  • Спеціальна головка для нарізання шліців.

Для всіх учасників, які приїхали з готовими технічними завданнями, були проведені переговори у форматі «круглий стіл» за участю технологів. Після завершення програми учасники змогли відпочити та поділитися враженнями від семінару на фуршеті, організованому на честь цієї приємної події.

Дякуємо всім за участь.
До нових зустрічей
!