Замовити

Новини

ЗАПРОШУЄМО НА ВИСТАВКУ «МЕТАЛ, ОБЛАДНАННЯ ТА ІНСТРУМЕНТ 2016»

У період з 23 по 25 березня відбудеться виставка «Метал, обладнання та інструмент 2016»: Україна, м.Львів, Палац спорту «Україна», Вул.Мельника, 18

У рамках проведення виставки «Метал, обладнання та інструмент 2016» відбудеться зустріч провідних спеціалістів у сфері машинобудування. У період змін української економіки існує потреба в новому, сучаснішому обладнанні та в сучасних технологіях виробництва. На виставці буде представлено сучасні технології, які є найкращим фактором технічного переозброєння машинобудівної промисловості України.

Учасники виставки «Метал, обладнання та інструмент 2016» зможуть розширити торговельно-економічні зв’язки та налагодити важливі партнерські відносини. Відвідувачі виставки зможуть ознайомитись із сучасним обладнанням для виробництва та обробки металу, з процесом виробництва кріпильних елементів, з допоміжним технологічним обладнанням, обладнанням для відновлення та захисту металевих поверхонь та інструментом.

Запрошуємо Вас відвідати стенд ДК ТЦ «Варіус», на якому буде представлено основну інформацію про металообробне обладнання DOOSAN.

Сподіваємося, що виставка «Метал, обладнання та інструмент 2016» стане важливим кроком на шляху піднесення технічного рівня та підвищення конкурентоспроможності машинобудівної промисловості України.
Технологи та програмісти нашого Центру в Дніпропетровську будуть раді ознайомити Вас з детальним описом можливостей та технічних характеристик представлених верстатів DOOSAN за адресою спуск Турбінний 4.

Для отримання більш детальної інформації ви можете відвідати сайт компанії Doosan Machine Tools BG