Обробний центр DBM 1525s портального типу для виготовлення штампів та прес-форм

Трьохосьовий обробний центр DBM 1525s з подвійною колонною для обробки середніх та великих деталей та високоякісної обробки прес-форм.

DBM 1525s – це багатофункціональний обробний центр з подвійною колонною, що забезпечує оптимальну продуктивність при обробці середніх та великих деталей високої точності та високоякісну обробку прес-форм.

Верстат характеризується високонадійною конструкцією портального типу високої стійкості та був розроблений з використанням технології аналізу методом скінчених елементів (FEM) для забезпечення стабільності, довговічності та найвищого рівня точності обробки. Його симетрична конструкція портального типу допомагає зменшити вібрації та теплове зміщення, зберігаючи високу точність та надійність.

Функція контролю теплового зміщення шпинделя та рами

Крім системи компенсації теплового зміщення шпинделя та охолодження шпинделя, DBM 1525s у стандартній комплектації також оснащений системою охолодження осей, яка знижує теплову деформацію та допомагає зберегти точність деталей та відмінну якість оброблювальної поверхні навіть під час тривалої експлуатації.

Верстат оснащений напрямною коробчастого типу по осі Z (шпиндельна подача) та має подвійні кулькогвинтові пари для забезпечення високої жорсткості та потужної ріжучої здатності, в той час як інші подачі оснащені високотвердими роликовими направляючими для забезпечення жорсткості та швидкості обробки.

Високошвидкісна надпотужна обробка, поршневий шпиндель

Вертикальна подача шпинделя осі Z має велику прямокутну і дуже жорстку конструкцію поршня, яка забезпечує потужне, точне і надійне різання, навіть коли поршень повністю висунутий.

В результаті DBM 1525s значно скорочує час обробки габаритних виробів та забезпечує кращу у своєму класі якість поверхні.

Верстат DBM 1525s у стандартній комплектації оснащений високошвидкісним шпинделем потужністю 30 кВт/12 000 об/хв, що ідеально підходить для обробки прес-форм, а також може підтримувати надпотужний шпиндель з високим крутним моментом 55 кВт/8 000 об/хв., у якості опції.

Широка робоча зона та стіл з високим навантаженням для універсального застосування

DBM 1525s має широку зону обробки, При максимальній ширині та висоті проходу 1550 мм і 1000 мм відповідно, DBM 1525s може обробляти широкий асортимент продуктів, включаючи, з одного боку, тонкі плівки та світлодіоди для ІТ-сектору, а з іншого – габаритні компоненти для безлічі інших галузей.

Оскільки робочий стіл верстата може витримувати навантаження до 10 000 кг, що є найбільшою специфікацією у своєму класі, DBM 1525s представляє собою потужне та гнучке рішення як для виготовлення великогабаритних важких виробів, так і для одночасною обробки  кількох невеликих деталей.

DBM 1525s – це високопродуктивний та універсальний 3-осьовий обробний центр, призначений для виготовлення деталей середнього та великого розміру в різних галузях промисловості та секторах, що вимагають високої точності та чудової якості поверхні.

DBM 1525s – універсальний помічник для вашого виробництва!

Детальніше про комплектацію, функції та можливості обробного центру DBM 1525s портального типу, а також про інші моделі обладнання, можна дізнатися в офісі компанії ВаріТек: +380-56-790-8421, info@varitec.com.ua.

Компанія Варітек – ексклюзивний дистриб’ютор DN Solutions Co., Ltd. (DOOSAN MACHINE TOOLS) в Україні понад 10 років. Найкращий сервіс верстатного обладнання в Україні.

Найкраща виставка верстатів з ЧПУ – це діючі виробничі майданчики та незалежні відгуки про експлуатацію! Шановні машинобудівники! Щоб вибрати дійсно ефективне обладнання та правильного постачальника, недостатньо відвідати виставку, оцінити параметри верстата на папері або за словами продавця. Єдиний об’єктивний метод вибору – побувати на аналогічному вашому виробництві та отримати відгуки від колег, які довгостроково експлуатують таке саме обладнання.