DIMF 2023. Рішення DN Solutions змінюють уявлення про передові технології обробки!

DIMF (DN Solutions International Machine Tool Fair) – власна міжнародна виставка верстатів, яка дає можливість представити цінність бренду компанії DN Solutions кожному відвідувачу. Цьогорічний захід має особливе значення, оскільки організовується вперше після зміни назви компанії з DOOSAN на DN Solutions.

Виставка проходила у Південній Кореї з 5 по 8 червня одночасно у Пусанському виставковому центрі та конференц-центрі (BEXCO), а також на заводі DN Solutions Seongju у Чанвоні. Використання заводського приміщення в якості другої виставкової зали дозволило продемонструвати великогабаритне металообробне обладнання, що використовується в нафтовій, газовій та авіаційній промисловості.

На DIMF 2023 було представлено 70 моделей, 40 з яких – це новинки з використанням передових технологій, обладнання для 5-осьової складної обробки, розробки для високопродуктивної автоматизації та інтелектуальні виробничі рішення з розширеним модельним рядом.

Для потужного та важкого різання металів:

DCM 3160H – найміцніший обробний центр портального типу, створений для виготовлення великогабаритних деталей та масивних штампів

PUMA VTR2025M для точіння виробів діаметром до 2,5 метрів та вагою до 15 тонн

HFP 1540 призначений для великих аерокосмічних компонентів з алюмінію розміром до 4×1,5 м, шпиндель зі швидкістю обертання 30 000 об/хв, система керування Siemens

DBM 1525S – хоч це і найменший поздовжньо-фрезерний верстат, проте залишається справжнім  «монстром» в обробці металів – з ходом по осях XYZ 2800x1350x750 мм.

Рішення для багатоосьової та продуктивної обробки:

DVF 8000T з конусом 50 – 5-осьова обробка з додатковою функцією точіння

– компактний верстат швейцарського типу DST 26 з пристроєм подачі прутка

PUMA SMX5100LB – найбільший 9-осьовий токарно-фрезерний верстат з керуванням CUFOS

PUMA TT 1800 – модель з підвищеною надійністю та швидкістю обробки.

Поліпшені моделі та бестселери:

– серія DNM нового покоління – більш продуктивна та ергономічна

– 5-осьовий DVF 8000T з AML з токарною обробкою та адитивними функціями

SMX 2100LST токарно-фрезерний верстат із наддовгою станиною 1,5 м

– рішення для токарної обробки кераміки, кварцу та кремнію, а також розробки для захисту навколишнього середовища.

Автоматизація та розумне виробництво:

– лінійна система палет на NHP 5000

Lynx 2600M з мобільною рукою-маніпулятором Cobosol

– багаторівневі палетаєри AWC на DVF 5000

– перспективна операційна система CUFOS, а також безліч інших розробок DN Solutions, що дозволяють зробити будь-яке машинобудівне підприємство інтелектуальним та продуктивним.

Докладніше про металообробне обладнання запрошуємо дізнатися в офісі компанії ВаріТек: +380-56-790-8421, info@varitec.com.ua.

Компанія Варітек – ексклюзивний дистриб’ютор DN Solutions Co., Ltd. (DOOSAN MACHINE TOOLS) в Україні 15 років. Найкращий сервіс верстатного обладнання в Україні.

Більш ніж 600 станків DN Solutions (DOOSAN) впроваджено в Україні.

 

Найкраща виставка верстатів з ЧПУ – це діючі виробничі майданчики та незалежні відгуки про експлуатацію! Шановні машинобудівники! Щоб вибрати дійсно ефективне обладнання та правильного постачальника, недостатньо відвідати виставку, оцінити параметри верстата на папері або за словами продавця. Єдиний об’єктивний метод вибору – побувати на аналогічному вашому виробництві та отримати відгуки від колег, які довгостроково експлуатують таке саме обладнання.