Подорож на EMO Hannover 2023

18-23 вересня 2023 року у місті Ганновер, Німеччина, відбулася виставка сучасних виробничих технологій.

Відвідувачі цьогорічного заходу EMO 2023 ознайомилися з інноваційними рішеннями та продукцією як світових лідерів галузі, так і потенціальних промислових стартапаів. До уваги глядачів були представлені верстати, виробничі системи, прецизійні інструменти, автоматизовані потоки матеріалів, інформаційні технології, промислова електроніка, аксесуари тощо.

Наші партнери із DN Solutions продемонстрували 20 новітніх високопродуктивних моделей металообробного обладнання та їх можливості у галузі гнучкої автоматизації, реальної цифровізації. Крім цього, відвідувачі стенду могли побачити у дії обробку різноманітних виробів у режимі реального часу, у тому числі –  сучасну 5-осьову обробку та ефективність двошпиндельного обладнання, отримати корисні знання з підвищення ефективності виробництва.

Представники ГК ВаріУс також відвідали цьогорічний захід та стенди партнері (DN Solutions, ISCAR, TaeguTec, Hexagon тощо). До речі, випуск журналу “Обладнання та інструмент для професіоналів” також “поподорожував” виставкою EMO Hannover 2023 – детальніше пропонуємо переглянути у фотозвіті.