Горизонтальні токарні центри PUMA TL2500XL/XLM для економічної обробки валів

Компанія Doosan Machine Tools розширила лінійку високопродуктивних верстатів для обробки валів серії PUMA TL, які оснащені верхніми та нижніми револьверними головами.

Високопродуктивні 4-осьові горизонтальні токарні центри PUMA TL2500XL/XLM здатні скоротити час обробки та підвищити продуктивність завдяки максимальній довжині точіння 1250 мм. Ось чому нова модель стане ідеальним рішенням для одночасної обробки довгих валів.

Серія PUMA TL включає високопродуктивні горизонтальні токарні центри з 8- і 10-дюймовими патронами, оснащені програмованою задньою бабкою, а також верхньою та нижньою револьверною головою. Серія демонструє вдвічі вищу продуктивність, дозволяючи використовувати одночасно верхній та нижній револьвери для точіння довгих заготовок з опорою на задню бабку.

Застосування вбудованого в шпиндель двигуна (мотор-шпиндель) додатково підвищує точність обробки. Крім того, йдучи назустріч побажанням ринку, інженери Doosan Machine Tools збільшили довжину точіння PUMA TL2500XL/XLM до 1250 мм.

Відмінна якість обробки і максимальний діапазон точіння в своєму класі

Токарний центр PUMA TL2500XL/XLM оснащений похилою під кутом 45° станиною, посиленою ребрами жорсткості, що дозволяє витримувати ексцентричні навантаження, які виникають в результаті обробки по осі X. Дана модель може похвалитися стабільною якістю обробки навіть під час інтенсивного точіння. Висока продуктивність забезпечується за рахунок застосування вбудованого в шпиндель двигуна, а також верхнього та нижнього револьверів. Крім того, серія PUMA TL розширила свої можливості з розмірами патронів (8 та 10 дюймів) і довжиною точіння (600, 1000 і 1250 мм), пропонуючи клієнтам найширший вибір устаткування в своєму класі.

Серія PUMA TL для обробки валів

Високопродуктивний ТОЦ PUMA TL з чотирма осями одночасно керує як верхньою, так і нижньою револьверною головою, що робить його ідеальним обладнанням для обробки валів. Можливість коригування роботи обладнання підвищує точність та економить час, а функція автоматизації зменшує простої. Крім того, в даній моделі значно покращилася продуктивність завдяки одночасному управлінню двома револьверними головами. Це дозволяє виконувати точіння довгих валів при одночасному зниженні вібрації верстата (4-осьове збалансоване точіння). Широкі направляючі та надійна задня бабка гарантують відмінну якість обробки. Мінімальна площа установки моделі PUMA TL економить простір.

 

Зручність використання

Новітні моделі DOOSAN оснащені новою ергономічною робочої панеллю та ексклюзивним тачскріном, розробленим інженерами Doosan Machine Tools для полегшення доступу та використання пакета EOP. LCD-панель містить екрани, розроблені для спрощення процесу налаштування та обслуговування. Щоб поліпшити зручність роботи з клієнтами, верстати оснащені 15-дюймовим екраном і використовують стандартний дизайн кнопок і клавіатури. Це дозволяє користувачам, знайомим з функціями ПК, швидко і легко почати роботу з новим обладнанням

 
 

Для отримання додаткової інформації щодо верстата PUMA TL2500XL/XLM для економічної обробки валів, зверніться до офіційного представника DOOSAN в Україні – компанії ВаріТек.

Компанія ВаріТек – ексклюзивний дистриб’ютор DOOSAN MACHINE TOOLS CO., LTD в Україні більше 10 років.

Кращий сервіс верстатного обладнання в Україні.

 

«Клієнту потрібна деталь належної якості та з найкращою собівартістю, а не просто верстат» – такий наш підхід до завдань партнерів.