Новий верстат Lynx XG600 для шліфування виробів з кварцу та кераміки

Lynx XG600 – горизонтальний токарний центр, оснащений потужним двигуном і шліфувальним шпинделем: ідеальне обладнання для операцій, що потребують високої точності обробки!

Компанія Doosan Machine Tools представляє новий верстат Lynx XG600, який ідеально підходить для шліфування кварцових і керамічних матеріалів, які використовуються в процесі виробництва напівпровідникових пластин.

Модель Lynx XG600 демонструє високий рівень точності і стабільної продуктивності з максимальним діаметром обробки – 600 мм.

Шліфувальний шпиндель зі швидкістю обертання 5 000 об/хв забезпечує легку обробку деталей з кварцу і кераміки. Завдяки своїм характеристикам, даний верстат також можна використовувати для абразивної обробки заготовок з металу з високими термостійкими властивостями (при цьому відсоток браку буде мінімальним).

Міцна конструкція для навантажених робіт

Lynx XG600 характеризується жорсткою конструкцією осі Х, яка витримує велике навантаження на шліфувальний шпиндель. Крім того, в момент його обертання, передбачена можливість вимірювання і регулювання швидкості обробки, з можливістю перевірки поточного кроку в будь-який момент часу. Інтегрована конструкція станини підвищеної жорсткості і стабільна напрямна осі подачі зводять до мінімуму ризики вібрації і теплового розширення.

Нова модель забезпечує допуск позиціонування -0,01 мм ~ + 0,01 мм, тобто, максимально можливий рівень точності, який дозволяє виконувати шліфування аж до чистових операцій.

Збільшений термін служби верстата і просте видалення осаду

У верстаті Lynx XG600 реалізована ефективна система видалення осаду (масла, змішаного з кварцовими, металевими частинками і абразивом). Конструкція резервуара з охолоджувальною рідиною прямолінійного типу, без виступаючих внутрішніх елементів, також спрощує цей процес. Щітки і герметичний захист направляючих повністю запобігають потраплянню кварцового або керамічного пилу в зону напрямних, підвищуючи ресурс роботи обладнання.

Зручність експлуатації та додаткові можливості

Доступ для легкої зміни заготовки та інструменту досягається за рахунок широкого дверного отвору (650 мм) і просторої внутрішньої робочої зони.

Завдяки додаванню осі C головного шпинделя, в процес обробки також може бути включено виконання отворів і пазів по діаметру окружності (опція). Раніше такі операції можна було виконувати тільки на обробних центрах.

Переваги моделі Lynx XG600:

  • ідеальне рішення для шліфувальних робіт
  • оптимальна і стабільна конструкція підходить для обробки кварцових кілець
  • широкий дверний отвір забезпечує легкий доступ до заготовок і інструменту
  • захист від попадання осаду і охолоджуючої рідини в зону напрямних
  • проста утилізація осаду

Основні технічні характеристики моделі Lynx XG600

Опис Од. вим. Lynx XG600
Максимальний діаметр обробки мм 600
Максимальна довжина обробки мм 100
Тип інструментального хвостовика BT40
Швидкість шліфувального шпинделя об/хв 5000
Швидкість шпинделя об/хв 500 {2500}

* {}: опция

 

Для отримання додаткової інформації щодо моделі Lynx XG600, яка спеціально призначена для стабільного шліфування кварцових і керамічних матеріалів, необхідних для виробництва напівпровідникових пластин, зверніться до офіційного представника DOOSAN в Україні – компанії ВаріТек.

Компанія ВаріТек – ексклюзивний дистриб’ютор DOOSAN MACHINE TOOLS CO., LTD в Україні більше 10 років.

Кращий сервіс верстатного обладнання в Україні.

 

«Клієнту потрібна деталь належної якості та з найкращою собівартістю, а не просто верстат» – такий наш підхід до завдань партнерів.