Конференція ПЕТ Технолоджиз: ІТ-рішення для виробництва

21 липня 2023 року у місті Чернігів відбулася конференція компанії ПЕТ Технолоджиз, присвячена інноваційним рішенням та ІТ-продуктам для управління підприємствами та виробництвом.
Співорганізатором заходу виступила ГК ІТЦ ВаріУс.

Компанія ПЕТ Технолоджиз є українським виробником видувних машин та прес-форм для виготовлення ПЕТ-пляшок та пакувального обладнання. Весь їх продукційний асортимент має маркування СЕ та відповідає HАCCP.

Метою заходу був обмін досвідом та представлення сучасного програмного забезпечення, що дозволяє здійснювати ефективне управління підприємством та виробництвом. Експерти з різних регіонів України відвідали виробничі потужності компанії, обмінялися досвідом, знаннями, а також обговорили виклики та можливості в галузі.

 

Фахівці ГК ІТЦ ВаріУс представили учасникам низку продуктів та програм, що можуть бути корисними для власників металообробного обладнання DN Solutions та MATRIX.

Інженер-технолог компанії TaeguTec Україна, Микола Середюк, представив інструментальний склад MATRIX для автоматизації управління інструментальним забезпеченням.

Керівник напрямку розробки ПЗ провів вебінар з оновленою версією Програмного комплексу “Система моніторингу ефективності використання обладнання”. Цей продукт є власною розробкою ГК ВаріУс і дозволяє здійснювати моніторинг та підвищувати ефективність використання обладнання шляхом збору та аналітичної обробки сигналів ЧПК металорізальних верстатів.

Конференція стала важливою подією для обміну досягненнями та досвідом, сприяючи розвитку інноваційних підходів у сфері управління підприємствами та виробництвом.