Новий німецький верстат LOCH запущено на Дружківському машинобудівному заводі

Компанія “LOCH Prazisions-Bohrtechnik” (Німеччина) – один із провідних світових виробників спеціального обладнання для глибокого свердління. Сучасні верстати для глибокого свердління дозволяють обробляти як малогабаритні деталі завдовжки від 200 мм. і вагою від кількох кілограм (колінвали ДВС), так і великогабаритні деталі довжиною до 10000 мм та вагою до кількох тонн (циліндри високого тиску, спеціальні вали, теплообмінники).

Сьогодні українські підприємства готові інвестувати в якісне спеціальне обладнання, орієнтуючись на підвищення якості продукції, що виготовляється, та рівня автоматизації виробництва, і, як результат, – ефективності роботи підприємства в цілому.

Представляємо відгук про роботу обладнання LOCH від Дружківського машинобудівного заводу:

 

Новий глибокосвердлильний верстат Loch фірми LOCH Präzisions Bohrtechnik GmbH (Німеччина) – найбільша інвестиція в оновлення верстатного парку підприємства за останній час. Він був придбаний для підвищення якості продукції, зокрема гідравліки секцій кріплення, одного з ключових продуктів Дружківського машинобудівного заводу. Вартість обладнання – понад 500 тис. євро.

«Інвестиції в нове сучасне обладнання – найважливіша частина реалізації стратегії розшивання «вузьких» місць у виробництві, – коментує директор Дружківського машинобудівного заводу Тетяна Калугіна. – Придбання верстатів типу Loch дозволяє нам бути незалежними від аутсорсингу ключових запчастин і деталей до кріплень, освоїти нові технологічні процеси, а отже – удосконалити якість продукції, виводячи наші кріплення і, зокрема, гідравлічні системи управління на новий рівень».

Loch призначений для вирішення низки технологічних завдань, для яких не підходили інші верстати, зокрема – для операцій глибокого свердління. За допомогою нового обладнання планується підвищити якість деталей силової гідравліки власного виробництва та розширити діапазон стійок кріплень, а також знизити витрати на їх виробництво.

Використання можливостей Loch забезпечить більш ефективну роботу гідростійки кріплення завдяки розширеному діапазону їх розсувності – до 4,0-4,5 м. А це гарантує кращу пристосованість до змін пласта. Крім того, підвищиться надійність гідродомкратів пересування кріплення: зварна конструкція штока, що складається з декількох компонентів, буде замінена цілим кругопрокатом.

Всі операції на Loch виконуються в автоматичному режимі – верстат оснащений системою числового програмного керування Siemens 840D. Фахівці ДрМЗ пройшли відповідне триденне навчання з роботи з верстатом. Устаткування вже запущене в експлуатацію.

 

Докладніше про обладнання за посиланням.