SVM 4100 – високопродуктивний вертикальний обробний центр для різання кольорових металів

Підвищена продуктивність за рахунок оптимізованого часу зміни інструменту та скорочення тривалості простою

Верстати серії SVM мають чудові можливості обробки та можуть виконувати весь спектр операцій, таких як торцеве та кінцеве фрезерування, U-подібне свердління та нарізання різьби. Підвищена продуктивність за рахунок оптимізованого часу зміни інструменту та скорочення тривалості простою

У наші дні, у зв’язку з популярністю екологічно чистих транспортних засобів і пристроїв ІТ-сегменту, від металорізального обладнання потрібно «різати» все більше алюмінію та інших легкосплавних матеріалів. Компанія DN Solutions розробила нову модель вертикальних обробних центрів SVM 4100, яка дозволить машинобудівникам прийняти ці виклики та досягти максимальної продуктивності.

 

Дана модель надає клієнтам конкурентні переваги, такі як:

– найбільша зона обробки у своєму класі;

– стандартна комплектація шпинделем 12000 об/хв із прямим приводом;

– Корекція теплового зміщення;

– пакет Easy Operation Package (EOP) для зручності роботи оператора.

 

Реалізація найвищої продуктивності у своєму класі за рахунок швидкого прискорення/уповільнення шпинделя та осей подачі

Оптимізований для легких металорізальних операцій, верстат SVM 4100 може похвалитися визначною продуктивністю, оскільки він зводить до мінімуму як час різання, так і час простою завдяки надшвидкому прискоренню/уповільненню шпинделя та осям подачі XYZ.

Нова модель має хід 770 мм осі X, 410 мм осі Y та 510 мм осі Z. Швидкість швидкого ходу 36 м/хв також оптимізована для виконання високопродуктивних операцій. Завдяки столу вражаючих габаритів 920х410 мм і максимальному допустимому навантаженню в 600 кг, цей трьохосьовий вертикальний обробний центр дозволяє протягом тривалого періоду часу виконувати легкі операції різання з постійною точністю.

Габарити столу верстата та максимально допустиме навантаження забезпечують найбільшу площу обробки у своєму класі

Оптимальна конструкція для універсальних завдань та зручність експлуатації

Вертикальний обробний центр SVM 4100 оснащений шпинделем зі стандартною швидкістю обертання 12 000 об/хв, крутним моментом 95,5 Нм і максимальною потужністю 18,5 кВт. Завдяки надійній роботі шпинделя виробники можуть швидко та впевнено виконувати універсальну легку обробку, у тому числі і виробів зі сталі.

Зручність експлуатації також була підвищена шляхом покращення доступу до бічних дверцят для очищення внутрішньої частини верстата та обробки стружки з використанням базової охолоджуючої рідини всередині верстата. Крім того, для комфорту оператора було знижено рівні шуму та вібрації.

Традиційна конструкція DN Solutions із С-подібною рамою та магазин інструментів

Пристрій автоматичної зміни інструменту SVM 4100 у стандартній комплектації розрахований на 30 позицій. Час зміни інструменту становить 1,2 секунди, що зводить до мінімуму час простою за максимальної продуктивності. Пристрій Programmable Flood Coolant (PFC) пропонується як додаткова функція для встановлення кутів виходу охолоджувальної рідини відповідно до різної довжини інструменту.

Читайте статтю також на сайті журналу “Обладнання та Інструмент для Професіоналів”- тут.

Детальніше про комплектацію, функції та можливості серії верстатів LYNX Y6”/8”/10”, а також про інші моделі обладнання, можна дізнатися в офісі компанії ВаріТек: +380-56-790-8421, info@varitec.com.ua.

Компанія Варітек – ексклюзивний дистриб’ютор DOOSAN MACHINE TOOLS CO. (DN Solutions), LTD в Україні понад 10 років. Найкращий сервіс верстатного обладнання в Україні.

Найкраща виставка верстатів з ЧПУ – це діючі виробничі майданчики та незалежні відгуки про експлуатацію! Шановні машинобудівники! Щоб вибрати дійсно ефективне обладнання та правильного постачальника, недостатньо відвідати виставку, оцінити параметри верстата на папері або за словами продавця. Єдиний об’єктивний метод вибору – побувати на аналогічному вашому виробництві та отримати відгуки від колег, які довгостроково експлуатують таке саме обладнання.